Ce Zici De Putin Mustar?

_MG_9040_MG_9050

Oficial culoarea mea preferata a devenit galben-mustar. In trecut nici nu o placeam atat de tare, nu credeam ca este de mine, ca mi se potriveste, dar acum orice as gasi in magazine ma intreb daca are si pe mustar :), in special cand vine vorba de accesorii ca geanti sau esarfe. Asa ca in momentul in care am vazut jacheta la Zara am stiut ca n-o sa plec acasa fara sa o cumpar, ceea ce s-a si intamplat. Si acum cand ma uit peste poze imi zic”vai, ce culoare frumoasa!”:), “merge si cu mici”, ma tachineaza al meu, deh, glume de baieti…

_MG_9052_MG_9053

Fusta cred ca este in garderoba tuturor fashionistelor; stiu ca a fost bataie pe ele si m-am simtit norocoasa cand am gasit marimea mea in magazin, cunoscut fiind ca marimile mici se dau primele. Cel mai mult imi place pasarea brodata care este un fel de barza alba sau orice alta pasare d’asta cu picioare subtiri si ciocul lung, ca ornitologia nu este punctul meu forte… Imi inspira prin reprezentarea ei  libertate pentru ca este cu aripile deschise, ca si cum ar zboara spre noi orizonturi, putand ajunge unde vrea pentru ca nu are constrangeri sau obligatii…si florile sunt foarte frumoase si curat lucrate iar cromatica abordata este atat de versatila!

_MG_9046_MG_9044

Despre accesorii  punctez faptul ca in viziunea mea bocancii se pot purta oricand, indiferent de sezon, iar geanta este cea mai purtata si iubita geanta pe care o am. Mi se pare perfecta pana si ca dimensiuni: nici prea-prea nici foarte-foarte, adica intra cam tot strictul necesar pentru a petrece o zi intreaga departe de casa.

Ce port:

Jacheta Zara

Bluza Stradivarius

Fusta Stradivarius

Ceas Michael Kors

Choker Stradivarius

Geanta Michael Kors

Bocanci Deichman

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s