Going Classic

Tinuta de astazi are piese vestimentare clasice, cu tonuri neutre de bej si eterna si rafinata rochie cu dungi alb-negru. M-as fi putut integra perfect intr-un decor parizian al anilor 70 dar ma multumesc si cu strazile aglomerate ale celui care a fost in trecut supranumit “micul Paris”.

_MG_9305-2_MG_9312-2

Trenciul este de vanzare, asa ca poate vreti sa aruncati si o privire la sectiunea “Shop my Closet”, acolo unde saptamanal adaug noi produse. Toate sunt purtate de maxim doua ori, uneori chiar adaug produse nepurtate, purtate doar la poze, sau chiar cu eticheta.

Rochia este usor girlie, ceea ce este ok, mai ales ca vara este anotimpul rochitelor, iar cele scurte, in clos sau cu volane sunt aproape obligatorii. O port si cu pantofi sport si o jacheta-cea mustar este preferata mea-, pentru un look mai scolaresc.

_MG_9323-2_MG_9316-2_MG_9308-2

Pantofii sunt atat de frumosi! Uneori este mai greu sa te urci pe tocuri dupa atata stat in sneakersi, sandale joase sau pantofi sport. Acestia nu sunt chiar cei mai comozi pantofi cu toc, dar la naiba cu comoditatea la cat sunt de dragalasi nu mai conteaza si confortul, important este aspectul, nu? sau cel putin asa ma mint mereu: “macar arat bine…” 🙂

_MG_9309-2_MG_9314-2_MG_9322-2DSC_0049-2-2

Am purtat:

Rochie Poema

Trenci Poema

Pantofi Mineli

Geanta Folli Follie

Bratari Swarovski

Inel Pandora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s