Review: Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser

  
Apartine gamei ‘Age Reform”  si este un produs de curatare a fetei ce contine si particule exfoliante de jojoba de dimensiuni mici. Pentru mine reprezinta al doilea pas al demachierii (dupa uleiul de la Vichy) si folosesc produsul pentru a-mi indeparta  ultimele reziduuri de machiaj si sebum.

  
  Recipientul in care vine are 200 ml iar produsul este eliberat prin stoarcerea tubului, de unde iese un fluid cu aspect laptos, cu particule abrazive inauntru si nu face prea multa spuma. Pentru ca il folosesc seara si apoi urmez un regim de hidratare a pielii, nu mi s-a parut ca usuca tenul.

  
  Desi contine AHA si BHA, acestea sunt in concentratii mult prea mici pentru a avea efecte asupra acneei (acizii trebuiesc lasati mai mult pe fata pentru a actiona), dar curata eficient tenul si indeparteaza impuritatile, iar datorita bilutelor exfoliante, pielea ramane fina si usor mai luminoasa, plus ca prin exfoliere pregatim pielea pentru urmatorii pasi ai ingrijirii : serumuri, uleiuri, creme etc.
  
  Un alt efect al scrubului si nu al BHA-ului este scaderea incidentei comedoanelor si a leziunilor inflamatorii datorita indepartorii stratului superficial al tenului ce contine celule moarte ce pot astupa porii. Totusi, o utilizare zilnica in cazul unui ten sensibil poate irita pielea si crea probleme mai mari:  rozacee, cuperoza etc.

Produsul contine si parfum dar mirosul nu este atat de deranjant.

  
Concluzie: Este un demachiant si un exfoliant bun, ce nu ageseaza pielea dar nu il conseder un produs de neinlocuit iar efectele pe care le lasa asupra pielii pot fi obtinute si cu un produs mai ieftin. Cu toate acestea, Murad ramane unul dintre brandurile mele preferate cand vine vorba de ingrijirea pielii.

  

  Voi ati incercat produsele Murad? Care veste preferatul vostru?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s