Anastasia 5 Elemental Brow Kit

  

Ce contine:

  1. Cinci sabloane
  2. Pensula dubla
  3. Penseta
  4. Gel incolor pentru fixarea sprancenelor
  5. Pudra duo pentru sprancene

  

Sabloanele

Am inteles acum ca pentru sprancene cat mai asemanatoare intre ele, atat ca forma, cat si ca lungime si grosime, ai nevoie de sabloane. De cand le-am cumparat ingrijirea si aranjarea sprancenelor mele incepe cu ele. Vad exact firele razlete ce nu stau in chenar si stiu ca doar de ele trebuie sa ma ating. De asemenea, atunci cand le machiez o fac prin intermediul aceluiasi sablon, pentru a pune fard acolo unde trebuie, nu deasupra firelor de par ci peste sau intre ele in cazul locurilor libere. 

  

Sablonul se alege in functie de forma si grosimea naturala a sprancenelor fiecarei persoane. Kitul este dotat cu 5 sabloane: ” Full Arch”, “Slim High Arch”, “High Arch”, “Medium Arch” si “Petite Arch”.

Penseta

  

Este oblica, prinde bine si smulge chiar si firele ce abia stau sa creasca. Se manuieste usor, este roz-pal si nu are cum sa nu-ti placa pentru ca face ceea ce ar trebui sa faca o penseta.

Pensula

  

Dintre toate pensulele de acest gen pe care le am, aceasta este preferata mea! E foarte utila pentru aplicarea fardului de sprancene pentru ca este plata si subtire la capatul oblic, asa incat ofera precizie in aplicare, intra in toate locurile goale pentru a le umple cu fard, sau pentru orice retus al formelor.

  

  

Capatul celalalt este o periuta pentru pieptanat sprancenele si pentru a distribui uniform fardul si a crea un aspect natural sprancenelor dupa machierea acestora.

  

De altfel, datorita caracteristicilor pensulei ( este subtire, plata, fixa), merge utilizata si pentru trasarea eyeliner-ului cu un produs sub forma de gel. Este usor de manuit si deseneaza o linie subtire iar schitarea coditei se face fara a avea nevoie de precizie chirurgicala.

Pudra

  

Se alege in functie de culoarea sprancenelor. Eu am varianta “caramel”, cu doua nuante de fard, una mai deschisa decat cealalta, in asa fel incat pot mixa si doza nuantele, pentru un aspect cat mai aproape de culoarea sprancenelor mele, pentru un finish lejer si neartificial.

  

Ca produs este unul dintre cele mai bune din categoria sa pentru ca ofera un aspect foarte natural, nu curge in timpul zilei pe fata, se lucreaza foarte curat cu fardul, asa ca nu cade pe fata in timpul aplicarii.

Gelul

  

Tine sprancenele razlete la locul lor cat este ziua de lunga fara sa mai fie nevoie de alte retusuri. Are aproape 8 grame, este incolor si se usuca repede. Eu il aplic dupa ce am machiat sprancenele, ca ultim pas al aranjarii lor, avand grija sa curat bine pensula de fardul maro care se transfera pe periuta, pentru a nu murdari produsul din tubulet.

  

  

Toate produsele vin intr-un etui negru din piele ecologica compartimentat  si elegant ce ne ajuta sa le protejam si sa le tinem in ordine.

  

Voi ce folositi pentru aranjarea sprancenelor voastre?


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s