Hourglass Ambient Lighting Powder “Diffused Light”

  

Conceptul pudrei aste acela de a influenta felul in care arata pielea sub diverse tipuri de lumina, naturala sau artificiala ( neon, lumanari, becuri etc). Mai exact capteaza lumina care ajunge la suprafata pielii si prin tehnologia “photoluminescenta” o filtreaza si o adapteaza in functie de sursa care o emite, astfel incat sa infrumuseteze pielea in orice moment, oferindu-i luminozitate.

  

 

In practica, pudra este una de finisare si nu de fixare, ceea ce inseamna ca se aplica peste o alta pudra. Partea buna este ca nu incarca tenul,nu face fata sa arate prea pudrata iar daca se foloseste peste produse matifiante da un aspect natural tenului. 

  

Pudra se gaseste in sase nuante. Eu am ales “Diffused Light”, de o culoare usor galbuie cu particule albe iluminatoare ce dau claritate tenului. Aceasta nuanta corecteaza usor roseata dar nu i-am descoperit inca proprietatea de matifiere, asa cum este descrisa ea pe site. Nu contine parfum, gluten, parabeni sau talc.

  

Pentru mine, aplicarea pudrei variaza in functie de momentul zilei: pentru machiajul de zi o aplic pe pometii superiori, intersprancenos, deasupra artcadei, in “v-ul” buzei superioare, sub ochi peste pudra complementara si anticearcan. Seara, in schimb, o aplic pe toata fata, pentru a capta cat mai multa lumina si a da cat mai multa splendoare tenului.

  

 Am folosit-o si deasupra fondului de ten, fara o pudra de fixare sub ea si merge destul de bine, nu evidentiaza porii dar mie dupa vreo patru ore imi lucea fata de la sebum, deci o pudra matifianta si fixatoare e necesara tenului mixt/gras.

Cred ca este una dintre cele mai bune pudre de acest gen, menita sa-ti dea sclipirea necesara in momentele in care tenul este tern, deshidratat sau pur si simplu pentru un look glam. 

Probabiil ca mama vitrega a Albei-ca-Zapada n-ar mai fi pus la cale un plan atat de diabolic din cauza geloziei pentru frumusetea (in special claritatea si luminozitatea tenului) acesteia din urma, daca ar fi folosit acesta pudra care ar fi scos-o din obscuritate! Dar erau alte vremuri…

  

De unde cumparam produse Hourglass? de aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s