Givenchy Le Rouge Couture Edition

  

Cand vine vorba de makeup, slabiciunile mele sunt rujurile,blush-urile si pudrele, cu precadere cele care apartin unor editii limitate si vin intr-un ambalaj frumos si “girly”. 

Vorbind din punctul psihologic de vedere, este greu sa ii rezisti gandului ca nu vei mai gasi niciodata aceste produse daca nu le cumperi atunci cand le vezi. Asa s-a intamplat si cu setul acesta pe care l-am gasit pe escentual.com, mi-am zis: ” I need this ASAP!”

  

Gama Le Rouge de la Givenchy se asorteaza in hainele de primavara cu imprimeurile florale, pentru a celebra aniversarea a 10 ani de la aparitia rujului. 

  

Setul contine un ruj si doua capace pentru el: unul negru, clasic pentru gama Le Rouge, iar celalalt vine intr-un print floral irezistibil “very irrezistible” 😍. Cel din urma poate fi folosit pentru orice nuanta de ruj pe care o aveti ca favorita de la Givenchy din gama Le Rouge.

  

Culoarea rujului din set este numarul 202, “Rose Dressing”, nuanta care nu este editie limitata, doar capacul este nou😁. 

Acesta este fix genul meu de ruj: un roz-corai suficient de puternic dar si purtabil in orice moment al zilei, ce poate multumi atat  persoanele ce prefera mai mult nuante apropiate culorii naturale a buzelor, roz, cat si celor care adora nuanta corai.

  

Formula rujului este hidratanta si semi-mata, fara irizatii. Este catifelat, pigmentat si rezista in jur de 4-5 ore pe buze fara retusuri in conditiile in care nu mancam nimic.

  

Sunt foarte multumita de achizitia acestui ruj, imi place atat culoarea, potrivita sezonului, cat si aspectul capacului, feminin, ce atrage atentia inevitabil.

  

Voua va plac editiile limitate ale produselor cosmetice?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s