BH Cosmetics Pop Art Brush Set

IMG_6667.JPG
Pop Art este primul dintre seturile de pensule pe care le am cumparat de la BH Cosmetics, in urma cu aproape doua luni. Am testat fiecare pensula in parte, le-am folosit zilnic si mi-am facut o parere.

IMG_6670.JPG
In set se gasesc 10 pensule ce vin intr-un suport de calatorie indungat, ce se aseamana putin cu dungile de pe pungile Sephora. Pensulele sunt de tip travel size, cu manerele nu foarte lungi, care sunt colorate fiecare altfel, astfel ca iti invioreaza fiecare dimineata si iti dau o stare de buna dispozitie. Perfect pentru primavara, nu credeti?

1. Powder Brush

IMG_6677.JPG
Pensula pentru pudra are dimensiuni moderate, nici prea dolofana, nici prea mica. Cred ca au proiectat-o asa pentru a putea fi folosita si pentru aplicarea fondului de ten lichid, insa eu am folosit-o doar pentru pudra, pe care o aplica fara probleme. Are perii foarte moi, fini si pufosi.

2. Angled Powder/Blush Brush

IMG_6678.JPG
Pensula oblica este foarte versatila, fiind utila pentru pudra,blush, bronzer, contur sau iluminator si face o treaba buna pentru toate acestea. Eu o folosesc pentru aplicarea blushului, pe care il difuzeaza fara prea mare efort.

3. Foundation Brush

IMG_6683.JPG
Aceasta pensula si precedenta sunt preferatele mele din set. Este o pensula plata, tare si teapana, cu peri lungi, pentru aplicarea fondului de ten lichid sau a anticearcanului. Pentru aplicarea fondului de ten folosesc miscari incrucisate, in “x”, pentru a distribui cat mai bine produsul si a nu lasa urme. Dintre toate pensulele aceasta s-a impregnat cu produs si s-a patat…

4. Flat Complexion Brush

IMG_6689-0.JPG
E o varianta mini a celei pentru fondul de ten, tot tare, teapana si cu peri lungi si plati. Poate fi folosita pentru aplicarea corectorului, daca exista pe fata zone mai intinse ce trebuiesc acoperite mai bine, pentru aplicarea bazei de machiaj si a anticearcanului.

5. Complexion Blending Brush

IMG_6686.JPG
Acesta este o pensula cu peri scurti si pufosi ce poate avea si ea multiple intrebuintari: pentru aplicarea iluminatorului,a corectorului, a pudrei pentru fixarea anticercanului.. Eu o folosesc pentru contur: nas, obraji, barbie etc.

6. Taped Eyeshadow Blending Brush

IMG_6695.JPG
Pentru difuzarea culorii fara munca e forte buna iar rezultatele obtinute sunt asemanatoare cu cele ale unei pensule high end. Ca dimensiune este potrivita, deci poate fi utilizata pentru majoritatea dimensiunilor si formelor de ochi.

7.Fluffy Angled Eyeshadow Brush

IMG_6698.JPG
Pensula unghiulara, usor pufoasa pentru a distribui si aplica fardul in coltul extern al ochiului sau a iluminatorului sub sprancene. Lucreaza usor produsul, repede si curat.

8. Angled Liner/ Brow Brush

IMG_6701-0.JPG
Pentru eye liner nu cred ca ar folosi-o cineva pentru ca nu e subtire si nici plata pentru a aplica un eyeliner gel; poate doar fard aplicat in apropierea radacinii genelor sau pentru a intinde un creion de ochi. In rest merge pentru aplicarea fardului de sprancene si lucreaza ingrijit, fara caderi de fard pe fata.

9. Spooley Brush

IMG_6705.JPG
E rotofeie, nu foarte densa si flexibila, pentru pieptanarea sprancenelor sau a genelor false.

10. Lip Brush

IMG_6703.JPG
Pentru ca este plata si compacta, ofera control in aplicare, fie pentru usoare detalii ca aplicarea precisa, pe o pata a corectorului, pentru eyeliner, sau aplicarea pe linia genelor a fardului, etc, fie pentru a trasa cu ruj conturul buzelor si a pune astefel ireprosabil rujul pe suprafata lor.

IMG_6707.JPG
Cred ca setul este aproape complet, fiind mai saracut doar in detinerea unei pensule pentru aplicarea fardurilor pe pleoapa,  pentru lucrarea lor au doua, foarte eficiente de altfel, dar pentru un machiaj deplin poate ca ar fi trebuit sa includa si o pensula plata. Un alt minus ar fi ca pensulele nu sunt numerotate si nici nu este trecut niciun nume pe manerul lor. Si faptul ca pensula de fond de ten s-a patat e un alt neajuns.

In rest nu le cad perii, nici la spalare si nici in timpul utilizarii, nu absorb mult produs si il distribuie uniform.

IMG_6674.JPG
Suportul in care vin este dintr un carton tare ce le protejeaza si le mentine curate in calatorii iar desfacut devine doua suporturi cochete pentru a tine pensulele pe masuta de machiaj.

IMG_6668.JPG
Setul este absolut adorabil, atat ca aspect- culori proaspete, efervescente si de loc plictisitoare, cat si calitativ, foarte aproape de calitatea pensulelor mai scumpe si mai bine cotate.

Voi ati incercat produsele BH Cosmetics?

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s