Primavara 2015: Chanel Jardin de Chanel Blush Camelia Rose

IMG_6308.JPG
Blushul acesta pare cules dintr-o gradina japoneza proaspata si colorata, menit parca sa aduca stralucire si imbujorare obrajilor frumoaselor gheise ce se pregatesc sa fascineze si sa cucereasca audienta.

IMG_6306-0.JPG
Desigur asta a fost prima senzatie cand am tinut pentru prima data blushul in mana si m-a fermecat si pe mine cu stralucirea, frumusetea si delicatetea sa, la fel cum vechile gheise incantau privirile “danna-ului”!
Camelia este simbolul iconic al casei Chanel, insa de regula varianta alba, pura si inocenta, preferata de Coco Chanel.

IMG_6310.JPG
Blushul are reliefat conturul petalelor mai multor flori de camelie de dimensiuni diferite, cromatic fiind “pictate” cu nuante de roz-bej, roz piersica si accente movulii. Are particule sidefate, fara a evidentia porii largiti la aplicarea pe obraz, cu textura satinata si un parfum lejer.

IMG_6499.JPG
Nu este extrem de pigmentat, nuantele amestecate devin o culoare subtila de roz pal dar care se poate contrui si crea mai multa “imbujorare”. Rezistenta nu este mai mare de 6-7 ore, insa, datorita dimensiunilor mici ale ambalajului si ale cutiutei subtiri ( aceleasi ca la blushurile Jues Contraste), poate fi luat in poseta si folosit pentru retusuri exuberante in timpul zilei.

IMG_6502.JPG
Ne ajuta si oglinda care ocupa intregul capac dar sperante prea mari nu mi-as pune in pensula care insoteste blushul, desi, fiind la indemana, uneori poate fi de ajutor.

IMG_6496.JPG
Nu cred ca se potriveste celor cu tonalitati inchise ale pielii pentru ca nu s-ar vedea pe obraji, iar inca un lucru pe care l-am remarcat e ca pentru aplicare trebuie folosita o pensula mai mica, nu prea “dolofana”, pentru ca alta nu ar intra sa “culeaga” subtilele culori ale florilor din gradina Chanel si nu ar distribui blushul cum trebuie.

IMG_6296-0.JPG
Este editie limitata, fiind genul de produs ce apartine categoriei ” buy now or cry later”, pentru ca numarul produselor este limitat iar uneori cererea este prea mare.
Camelia Rose nu este un blush indispensabil, dar este frumos si sublim prin aspect, fapt ce face ca produsul sa se vanda singur.

IMG_6300.JPG
Cred ca nu sunt produse mai vandabile ca acelea in care se investeste atat in aspect cat si in calitate.
Gata! Am stat destul departe de blush! ma duc sa-l mai privesc inca veo 30 de minute!😂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s