Nude Dude Eyeshadow Palette

IMG_6566.JPG
Noua paletuta de la theBalm si-a gasit usor loc printre fardurile mele, chiar langa Nude Tude, pentru ca se completeaza foarte bine: fetele pin up din paleta din urma s-au bucurat de compania baietilor musculosi si…dezbracati din backgroundul Nude Dude.

IMG_6567.JPG
Trusa are 12 culori, atat mate cat si sidefate, si 2 cu glitter. Nuantele trec lin de la cele mai deschise spre tonuri inchise, pamantii: “Fierce”- un gri cu glitter verde, si “Fine”, maro inchis cu glitter auriu.

IMG_6568.JPG
Toate fardurile scriu bine spre foarte bine, fiind foarte pigmentate, usor de intins, au o textura satinata iar singurul care mi s-a parut usor prafos a fost “Fearless”.

IMG_6569.JPG
Nuantele nude, neutre mi se par potrivite nu numai pentru zi de zi, ci si pentru seara cand putem realiza un smokey eye fara a fi nevoie de prea mare indemanare, plus ca cele mai inchise pot fi folosite si ca eyelinere prin umezirea pensului inainte de folosire.

IMG_6467.JPG
Culorile mele preferate sunt:
“Fabulous”- pentru iluminare- e usor sidefat
“Flowless”- mat- e un cafeniu ce aduce usor spre Naked de la Urban DEcay
“Faithful”-sidefat- un bronz foarte frumos
“Faisty-mat-roz murdar foarte pigmentat.
“Flirty”- sidefat- nuanta absolut superba de mov cu sidef auriu

IMG_6471.JPG
Spre deosebire de Nude Tude, pastilele din acesta paleta sunt toate orientate in linie drepta. Oglinda este insa la fel de generoasa iar aplicatorul dublu de fard cu care este dotata este la fel de inutul ca si cel din Nude Tude. Insa forma, grosimea si stilul vintage au ramas la fel de frumoase si de atragatoare caci doar acum sunt baieti desenati.😉

IMG_6788-0.JPG
Fiecare fard are denumirea care incepe cu “F”, in timp ce la Nude Tude numele fardurilor erau toate cu “S”.
O alta caracteristica ar fi ca inchiderea este magnetica, ceea ce mie personal imi ofera siguranta ca s-a inchis cum trebuie.
Una peste alta trusa noua de la theBalm mi se pare o investitie buna pentru cele care prefera farduri neutre sau care nu sunt suficient de indraznete pentru a purta culori. La polul opus insa, pentru iubitoarele de farduri colorate, paleta ar putea parea chiar plictisitoare. Ca la orice lucru in viata, gusturile sunt impartite si nu se discuta.

IMG_6461.JPG
Pana una alta, ma duc sa-mi transform machiajul de zi intr-unul de seara, si sa studiez mai bine baietii…🙈

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s